Haasil, 81. epizoda - Pretposlednja epizoda! Kabir oprašta Sariki i tuče se sa Ranvirom!

Haasil

Haasil, 81. epizoda – Pretposlednja epizoda! Kabir oprašta Sariki i tuče se sa Ranvirom!

By  | 

Sarika hoda ulicom sva u suzama i misli o Ranvirovim rečima, pa je Kabir spasi da je ne udari kamion. Sarika je zapanjena i obraduje se videvši ga živog, oslovi ga. Sarika shvata svoju grešku i izvinjava se: ,,Molim za oproštaj… Bila sam zla, imala sam pare i evo kako sam sada završila. Nekada se u životu sve okrene naopačke. Neko ima para, a neko nema… Neko ima sve, a neko ništa… Ranvir, moj rođeni sin, izvređao me je i izbacio iz kuće.

Ubila sam tvoju majku, ali sam tebe uvek volela i pokušala ti dati majčinsku ljubav. Ne idi od mene, molim te… Ako ti odeš, ubiću se. Nemam ni kuće i izaći ću pred ovaj kamion da me pregazi! Ranvirova ljubav je kazna za Ančal i sve nas. Ranvir je ubio Đatina i počinio mnoga zlodela… Za sve je on kriv, a ne Ančal! Ančal je od početka dobra i nevina devojka. Izvinjavam ti se… Oprosti…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sarika se spušta i dodiruje mu stopala, a onda izađe pred kamion, ali je Kabir spreči i zagrli.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site