Haasil 82. ep.!Ranvir slučajno upuca Ančal!Haasil kraj serije!

Haasil

Haasil 82. ep.!Ranvir slučajno upuca Ančal! HAASIL KRAJ SERIJE!

By  | 

Haasil, 82. epizoda – Ranvir slučajno upuca Ančal, kraj serije!

Prevod: Maya. 🙂

Ranvir juri Ančal po šumi i doziva je, a Kabir tada iskoči pred njega i staje mu na put. Ranvir ga oslovi, a Kabir se smeje zlobno: ,,Tako je, u pravu si. To sam ja. Ja sam ovde. Tvoj brat, Kabir Raičand! Pravi Raičand sam ja i biću uvek, a ti to nisi! Nisam umro. Ovo je sve bio plan. Ančal i ja ćemo biti zajedno. Gotov si!”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Oni kreću da se tuku. Ančal plače gledajući to, saplela se i viče. Ranvir i Kabir se udaraju i bore. Ranvir tada sav besan podiže Kabira i baci ga na zemlju: ,,Možda si zaboravio da sam ti ja stariji brat. Pametniji sam i bolji od tebe. Imam više iskustva… Ti si jadnik. Oteo si mi sve, a sada ću ja tebi oteti život. Umrećeš danas ti!”

Kabir ga udari i ustaje sa zemlje: ,,Taj stariji brat je umro davno i za mene ti sada nisi niko i ništa. Pokazao si svoje pravo lice i slomio mi poverenje. Ubio si oca, uništio Ančalin život… (nabraja sve njegove zločine – duga je lista) Ti nisi čovek. Zver si, čudovište si! Čudovište!”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site