Haasil 9. ep.!Kabir preti Ančal da će ubiti Amana!

Haasil

Haasil 9. ep.!Kabir preti Ančal da će ubiti Amana!

By  | 

9. epizoda – Haasil – Kabir preti Ančal da će ubiti Amana!

Prevod: Maya. 🙂

Pogledajte video snimak na vrhu stranice.
Ančal se kupa u kupatilu i potapa glavu u vodu misleći o svemu šta se ispodršavalo… Ona onda ulazi u Ranvirovu sobu i pita ima li koga tu. Videvši da nikoga nema, ona uzima Ranvirov laptop, ali ne može da uđe zbog lozinke. Ranvir uleće u sobu i smeje se: ,,Tražiš nešto? Želiš znati istinu? Ja ću ti je reći. Ja… Ja sam silovao i ubio Minu Mudgal. Ja. Ja sam onda ubio Daramčanda, a sada sam te doveo ovde da ti se osvetim i ubijem te takođe. Ubiću te. Pokušala si mi uništiti ugled!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ančal ustaje i kreće da beži, ali je Ranvir hvata jako za ruku i vuče negde. Ančal vrišti za pomoć, ali je niko ne čuje. Ranvir joj kaže da ne treba da se plaši smrti, a Ančal ga onda zaključava u sobu i beži ka brodu. Ranvir iskače iz sobe kroz prozor, trči za njom i hvata je. Dovodi je do bunara i gura joj glavu u vodu. Ančal kreće da gubi svest i guši se… Ona izusti: ,,Ranvir… Raičand…”
Ranvir je zatim baci u bunar i ostavi da umre tu. Ančal podigne ruku ka njemu, a onda umire… Naravno, ovo nije istina! Ančal je ovaj deo zamišljala i kaže u sebi da će je obojica braće izluditi; ustaje iz kade i odlazi da se sredi.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site