Haasil od 71. do 76. ep.,Ančal gubi pamćenje, da li je Kabir živ ili mrtav?!

Haasil

Haasil od 71. do 76. ep.,Ančal gubi pamćenje, da li je Kabir živ ili mrtav?!

By  | 

Haasil, od 71. do 76. epizode – Ančal gubi pamćenje, da li je Kabir živ ili mrtav?!

Prevod: Maya. 🙂

Ančal ubacuje otrov u Ranvirovo piće i daje mu ga, a Ranvir popije i zatim uzima već spremljen protivotrov. Znao je da je to sve njena igra, pa pita kako će sada spasiti Kabira od njega. Ančal je u šoku i uplašena je. Ranvir je pita šta će raditi sada. Ančal trči uplašeno ka Kabiru, a Ranvir se smeje zlobno. Ančal dolazi do Kabira i kaže da je otrov u čaši, a Kabir pita ko ga je ubacio. Ranvir dolazi tu i odgovara: ,,Ja sam, bato. Ančal je mene pokušala otrovati i zato sam ja sada tebe.”

Kabir je zapanjen i shvata da su Ančaline reči istina, pa onda kaže da je već popio gutljaj pića. Ančal je zapanjena, paniči i moli Ranvira da dâ lek (antidote). Ranvir se smeje zlobno i nastavlja: ,,Ubiću sve koji mi stanu na put. Kabir mi je bio smetnja. Mešao mi se u život puno. Kabir mora sada da umre. Đatin ga čeka gore… Rado će ga primiti u raj! Pričaju da je lepo tamo. Ne znam, ali kažu.”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site