Halka 18. epizoda!

Halka

Halka 18. epizoda!

By  | 

Halka 18. epizoda!

Istražuje se smrt brata Faruka, a sumnja pada na Džihangera.Otkrivamo da je je Džihanger biološki Džengizov sin. Prikazan je flešbek .Cagatay je u laboratoriji zamenio krv I govori Ozkanu da će u  laboratoriji ispitati krv Kaanu misleći da je to Džihanger.Cagatay se pravi srećnim I grli Džihangera oslovljavajući ga “brate”.Džihanger dobija prsten I obećava da će Halka biti još bolja.Cagatay pokušava da zavadi Kaana I Džihangera, te govori Catagaju da se ovako nešto dalo očekivati, ali da je mogao da bira izabrao bi za brata njega, a ne Džihangera.

Humajera nakon što od Kaana sazna da je Džihanger u opasnosti nakon što mu je Cagatay postavio  zamku daje sve od sebe da mu pomognme,Džemal se onesvesti zbog bolesti, ali odbija lečenje jer mu je preoritet Halka.

Sve epizode serije Halka

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site