Harki izdaje Akiru!

Indijske Serije

Mn 16.04.2016, specijalna epizoda prvi deo (2160 epizoda),Harki izdaje Akiru!

By  | 

pageHarki izdaje Akiru!

Epizoda počinje kako Kavita govori svima da je Moni baba u stvari Akira i da je gurnuo Anandi u bunar, a njoj pretio da će baciti njene roditelje krokodilima ako se ne uda.Svi diskutuju o tome.

Akira pita ko je Akira Sing?On kaže da on nije Akira i da ne poznaje ni jednog Akiru.Anandi mu kaže da dokaže da je Moni baba.Akira joj kaže da pita Harki.Akira pita Harki da li joj je on muž i govori joj da ne laže.Harki je zapanjena.Harki kaže da Mouni baba nije njen muž i da je ona udovica od smrti svog muža.Pita ih zašto se šale na račun jedne udovice.

Akira kaže da se istina saznala i da je vreme da se dogodi ovaj brak za boljitak celog sela.On kaže Harki da ide.Jedna udovica pita Akiru kako može da dozvoli da se udovica obuče u venčanoj haljini (poput Harki) i podseća ga da je njen život učinio nepodnošljivim nakon smrti njenog muža.Žena mu kaže da u njenom životu nema ni jedne boje osim ove koju nosi.Ona pita Akiru šta mu je Harki.Anandi kaže da je žena u pravu i zašto pravi razliku izmedju dve udovice.Druga žena pita ko je Harki?Akira kaže da nije ni u kakvoj vezi sa tom ženom.Udovica mu kaže da dokaže i pomera svoju maramu da pokaže svoju kratku kosu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prikazan je flešbek.Neka udovica je došla i tražila od Akire da je spasi od svoje porodice.Govori mu da je njen muž želeo da nastavi da živi istim životom nakon njegove smrti.Akira joj govori da je ona udovica i da ima stida.Akira joj briše sindor, razbija narukvice i seče kosu.Žena plače.Kraj flešbeka.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site