Harman i Mahi se vere!

Indijske Serije

Shakti ( 116. ep. ) 01.11.2016.,Harman i Mahi se vere!

By  | 

pageHarman i Mahi se vere!

Pretto pita Harmana da li će uraditi sve što mu ona kaže.On kaže da ona može da potraži šta želi i on će to učiniti.Harman je iznenadjen kad vidi Mahi.Pretto kaže da je fiksirala njegov brak sa Mahi.Harman je pita zašto mu nije rekla.Pretto ga podseća na obećanje da će uraditi sve što ona kaže.Harman pita kako se može oženiti dva puta.Pretto mu kaže da je ovo njegovo prvo venčanje i brak i kaže mu da zaboravi da je bio venčan sa Somijom.

Tailor dolazi sa Harmanovu odeću.Harman se oblači i vraća u dnevnom boravku.Shanno dovodi Mahi.Pretto im kaže da razmene prstenje.Mahi mu srećna stavlja prsten.Pretto kaže Harmanu da stavi prsten Mahi.Harman se priseća Somije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimmi i Surbhi pričaju dok Somija spava.Harak kaže Harmanu da požuri.Harman stavlja prsten Mahi.Somija se budi šokirana.Nimmi je grli i kaže joj da zaboravi Harmana.Shanno kaže Harmanu da nahrani Mahi slatkišem.Oni hrane jedno drugog.Harmanov stric im kaže da ostanu uvek zajedno i slika ih.
Harman odlazi u sobi i gleda sebe u ogledalo.Podseća se svih trenutaka provedenih sa Somijom.Somija takodje razmišlja o Harmanu.Harman odluči da pozove Somiju, ali se brzo seti da na to nema pravo.On se pita zašto mu je toliko teško da obavesti Somiju da se verio.Surbhi ustaje i pita Somiju zašto je zabrinuta.Somija kaže da joj nedostaje Harman.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  24 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site