Harman pijan prilazi Somiji!

Indijske Serije

Shakti 01.12.2016.(138. ep. ),Harman pijan prilazi Somiji!

By  | 

%d1%81%d1%85%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8Harman pijan prilazi Somiji!

Epizoda počinje sa Harmanom kako kaže Varunu da ne može da ostane bez Somije i potrebno mu je da stalno gleda njeno lice.Varun ga pita da li je poludeo, da li se zaljubio u nju i zaboravio da je ona kinnar.Harman ga hvata za okovratnik.Govori mu da je ona biće sa dobrim srcem, stvoreno od boga, da je normalna poput njih.Varun mu kaže da kontroliše svoje emocije i da ako voli nju neće ništa dobiti.Varun ga ubedjuje da pije vino.Harman kaže da sve što joj se dogodilo bilo je pogrešno i da bi se sa celim svetom borio za nju.Harman kaže da zaista brine za nju i da odlazi to da joj kaže.Varun se smeje.

Somija se priseća svog detinjstva sa Surbhi.Harman kuca na vratima.Somija otvara i kaže mu da je pijan.Harman kaže da je bio pijan mnogo puta, ali prvi put je takav došao kod nje.Somija mu kaže da treba da spava i kaže mu da ide u svoju sobu.Harman kaže da će da spava ako ona krene sa njim u njegovu sobu.Somija klima glavu za ne i kaže da će on sam ići da spava u svoju sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harman je drži za ruku i kaže joj da ona ide sa njim u sobu.Somiji su oči pune suza, kaže da može da je izbaci iz kuće, ali ona ne ide sa njim u sobu.Harman je hvata romantično i kaže joj da bude tiha.Kaže joj da je obećao njenoj majci da će brinuti o njoj i da će je usrećiti i pita je šta će ona misliti sada o njemu ma gde da je.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site