Harman traži Somiju!Nmmi udara automobil!

Indijske Serije

Shakti ( 76. ep.),07.09.2016,Harman traži Somiju!Nimmi udara automobil!

By  | 

page

Harman traži Somiju!Nmmi udara automobil!

Nimi pita Pretto gde je Somija.Harak joj kaže da ćuti, govori da on kad voli nekoga voli ga celim srcem, ali kad mrzi, mrzi ga do srži.Govori im da izadju iz njegove kuće.Harman je u autu i razmišlja gde da traži Somiju.

Surbhi kaže Nimmi da pazi na svoje zdravlje.Nimmi se pita gde da traže Somiju, razmišlja da je Mahinder rano ujutru izašao i sumnja da je on umešan u Somijin nestanak.Surbi zove Mahindera ali se on ne javlja jer ne želi da mu kvare raspoloženje, on pije vino.

Nimmi kaže da je sigurno Saya odvela.Ona zove Sayu, ali joj tel. isključen.Nimmi plače i kaže da su izgubili Somiju.One odlaze kući kod Saye.Saya je napustila kući i vlasnik kuće kaže Nimmi da joj je Saya ostavila pismo pre nego što je otišla.U pismo Saya joj govori da vodi Somiju u svoj svet i da će je čuvati kao što je ona čuvala.Obećava joj da ako se Somiji ne dopadne i bude nesrećna u njihovom svetu da će je vratiti, ali da njeno srce čvrsto veruje da će Somija prihvatiti njihov svet.Nimi čita pismo i plače.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site