Hulija ucenjuje Mehmeta Evsuinim životom!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 56 epizoda,Hulija ucenjuje Mehmeta Evsuinim životom!

By  | 

pageHulija ucenjuje Mehmeta Evsuinim životom!

Evsun odvode u bolnicu.Tu je cela porodica.Doktor ih obaveštava da ko god da želi da da organ iz porodice uzeće mu krv.Evsun se budi i doziva porodicu.Želi da ide kući.Bahar je ubedjuje da mora da ostane još malo i pravi joj društvo u bolničkoj sobi.Mehmet i Hasret daju krv kako bi se utvrdilo da li nečija odgovara i da li bi neko mogao da da bubreg.

Mudžela je uplašena i govori Illijasu da su svi dali krv za Evsun i da će sad biti u problemu.Podseća ga da može da se otkrije da su zamenili Bahar i Evsun.Ilijas kaže da ga nije briga da li će se otkriti jer mu kćerka umire i nema veće brige od te.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Porodica krije od Evsun da joj je potrebna transplatacija bubrega i da se traži donator.Nakon što se sazna da ne odgovara Hasretina krv, doktor zove Mehmeta i govori mu da i njegova krv nije odgovarajuća.Mehmet je zbunjen, pita kako joj ne odgovara krv svojih roditelja.Doktor kaže da što su joj oni roditelji ne znači da će joj odgovarati njihova krv.Govori da i drugi uzorci krvi ne odgovaraju i da su Evsun stavili na listu čekanja.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site