Hulija želi da otkopa leš!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 59 epizoda,Hulija želi da otkopa leš!

By  | 

pageHulija želi da otkopa leš!

Ateša pretuku ljudi koji su napali Evsun,Bahar i Muge.Bahar se brine o Atešu.Sakine je spao teret sa pleća i govori Mudželi,Sultan i Ervsun da je rekla Mehmetu gde se nalazi Jusufovo telo i da ih sad očekuju svetli dani.Svi su zaprepašćeni.Sakine shvata da je pogrešila i plače zbog toga, govori da je htela da ih spasi, ali ih je sve gurnula u vatru.

Sakine,Sultan i Evsun odlaze ispred pomoćne kuće i pokušavaju da iskopaju leš.Fikret policajac dolazi kod Ilijasa i govori mu da ako se Guleser slaže i da ako on to smatra prikladnim želeo bi da dodje sa sestrom da je isprosi.

Arda izbacuje Bahar iz firme.Arda vidi ispred pomoćne kuće da je kopano i pita Hajretina da li je to on radio.Evsun želi da uzme snimak od telefonske sekretarice, ali ga nema.Arda daje Huliji da presluša snimak.Arda želi da preda snimak policiji, ali Hulija odbija govoreći da se neko igra sa njenim bratem.Arda kaže da će to sud da ustanovi.
Hulija beži iz bolnice i daje Hajretinu da kopa kako bi videli da li je telo zaista tu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bejza zove Mehmeta i govori mu da je Hulija došla kući i da je izgledala kao da je pobegla iz bolnice, kaže mu da im je dala slobodno i morali su da napuste konak.Hulija nastavlja da kopa zemlju rukama.Mehmet dolazi.Hulija plače i kaže da zna da ga on nije ubio.Hulija govori Mehmetu da moraju da sakriju leš pre nego što dodje policija.Policija dolazi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site