Hum Hain Na 111. i 112. epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na 111. i 112. epizoda!

By  | 

2

Hum Hain Na 111. i 112. epizoda!
Prevod: Sinderella. Hvala! 😀
111.epizoda – Bunty zahteva od Sagarika da zna šta krije od njega. Babuji se razboli, i Amma brine o njemu. Rani ovo kaže Dadi, kako im ne bi smanjila poene. Amma pripremi ‘kadha-u’ za Babuji-ja, od čega mu je bolje sledećeg dana. Porodica se sprema da ode u hram da izvede shiv parvati pooju. Sagarika se zabrine kad ugleda Reshama u blizini hrama. Ona izvodi pooju sa Bunty-jem, ali se Bunty naljuti i ode iz hrama.

112.epizoda: Resham ugleda Sagariku samu i priđe joj. Bunty je izdaleka ugleda Sagariku i Reshama i sumnja u Sagariku. Ljut je na Sagariku i izbegava je. Reshamovi ljudi ukradu telefon Bunty-ju i predaju Reshamu. Porodica se sprema za pooju, ali se ispostavi da je Ama zaboravila nešto. Bunty i Pappu odlaze po to. Resham ih vidi kako odlaze, te pošalje Sagariki poruku sa Bunty-jevog telefona

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site