Hum Hain Na 24 i 25 epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na 24 i 25 epizoda!

By  | 

pageHum Hain Na 24 i 25 epizoda!
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala.:)
Hum Hain Na 24 epizoda

Bunty spasi svog i Saagarikinog oca od nasilnika. Mishraji (Babuji) ode kući i informiše Lakshmi o ovomse. Saagarikin otac pozove Bunty-ja na bengalsku večeru. Lakshmi i Mishraji pričaju o Satyi. Odlučuju da je ona najbolja prilika za Bunty-ja. Bunty kaže Madhavu da ga je Saagarikim otac pozvao na večeru. Madhav ga tera da prizna svoja osećanja Saagariki. Mishraji veli Lakshmi da će ljudi ogovarati Ratnu ako se Bunty oženi pre Ratne. Lakshmi se slaže. Bunty vežba ispred ogledala kako da prizna ljubav Saagariki. Potom se i naparfemiše. Swara dolazi, te ga zeza. I ostatak porodice dolazi i zeza se Bunty-ju. Kasnije, Bunty stiže u Saagarikinu kuću. Saagarika mu pokaže svoju sobu. Kad ona izađe, Bunty uzme blagoslove od njene majke. Za stolom, Saagarika daje Bunty-ju drugu hranu. On bulji u nju, pokušava da je izvede napolje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hum Hain Na 25 epizoda
Epizoda počinje sa Bunty-jem koji je izveo Saagariku i Arindama u dhabu. Arindam ode u WC, a konobar ga zaključa unutra. Bunty uči Saagariku kako da pravi jalebi. Indiretkno, incijalama B i S na jalebiju, joj izrazi ljubav. Oboje se romantično gledaju. Arindamovo lupanje ih vrati u stvarnost. Bunty reši taj problem. Kući, Saagarika hvali Bunty-ja pred Phubali. Ova je podseća da je otac dao nedelju dana da se odluči za Arindama. Bunty, na Madhavov savet, odlučuje da zaprosi Saagariku. Saagarika odlazi kod Arindama, koji joj raščisti da je neće terati da se uda za njega ako ga ne voli. Bunty se sprema da ode i zaprosi Saagariku. Satya, saznavši ovo, pobesni. Pokuša zaustaviti Bunty-ja da ne ode, ali uzalud. Ona potom kaže Lakshmi da Bunty ide u Saagarikinu kuću. Lakshmi se naljuti. Na putu do Saagarikine kuće, Bunty kupi cveće.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site