Hum Hain Na 39 i 40 epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na 39 i 40 epizoda!

By  | 

pageHum Hain Na 39 i 40 epizoda!
Prevod čitateljka Sinderella. Hvala! 🙂
Hum Hain Na 39 epizoda

Saagarika daje poklone celoj porodici, sem Ammi. Kaže da je izgubila Ammin poklon. Satya odmah počne da je optužuje, ali Bunty dođe sa poklonom govorivši da su ga zaboravili u automobilu. Bunty pita Ammu da prihvati Saagariku… Sa druge strane, Saagarika priprema romantičnu večeru na terasi sa Bunty-jem. Čak upali i svećice. Bunty pokušava ubediti Ammu da ne promeni Saagarikino ime.

Amma ne popušta, Bunty joj obećava da će se Saagarika prilagoditi pravilima njene kuće. Saagarika se rastuži čuvši ovo, te ugasi svećice. Bunty ode na terasu, videvši ugašene svećice shvata da je nešto pošlo naopako. Ode do Saagarike koja se pretvara da spava. Bunty razmišlja da mora nešto učiniti do sutra da Amma ne promeni Saagarikino ime. Babuji isto pokušava da ubedi Ammu da ne promeni Saagarikino ime.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site