Hum Hain Na - 75. epizoda i 76. epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na – 75. i 76. epizoda!

By  | 

capture-20160515-180323

Hum Hain Na – 75. epizoda i 76. epizoda!
Prevod: Sinderella. Hvala. 😀
75. epizoda:
Bunty glumi da je bolestan. Satya dođe i on joj kaže da misli da mu je urađena crna magija, nek pozove pandita. Satya se zlobno smeje. Babuji dođe u Bunty-jevu sobu i kaže mu da prestane da se pretvara. On mu kaže da Amma ne sme da zna da se pretvara. Pandit dođe i pregleda Bunty-ja. Kaže da će Bunty-jeva žena morati postati i golim stopalima hodati oko hrama. Satya razmišlja da će Sagarika patiti. Sagarika se složi da to uradi, ali Amma kaže da će to uraditi Satya, pošto ona Sagariku ne smatra svojom snajom. Satya je napeta, ali nevoljno pristane. Sagarika ode u svoju sobu plačeći jer je Amma ne smatra svojom snajom. Bunty je teši govoreći da je ovo njegov plan da otkrije Satyu, pandit je na njegovoj strani. Dodaje da je Satya njegova prijateljica iz detinjstva, pa ćemo videti koliko može ostati gladna pred Ammom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site