Hum Hain Na - 77. epizoda i 78. epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na – 77. i 78. epizoda!

By  | 

capture-20160515-180559

Hum Hain Na – 77. epizoda  i 78. epizoda!
Prevod: Sinderella. Hvala. 😀
77. epizoda:
Satya jede krišom. Amma dođe kod nje i Satya sakrije hranu. Amma je pita da dođe za ‘parikrama’ u hramu. Satya se složi. Čim ona ode, Satya nastavi sa jede. Bunty govori Sagariki da prekine post ali ona odbije. Satya dođe kod njih, sprema za ‘parikramu’. Sagarika se ponudi da ide sa njom. Amma se složi. Bunty zovne Satyu i kaže joj da ne mora da posti. Govori joj da dođe sa njim u restoran, da jedu i uživaju. Satya je uzbuđena i prenese to svojim prijateljima. Sagarika obuče prelepi crveni sari. Bunty je hvali da izgleda prelepo, kao ruža. Kaže joj da ide pre nego što se Amma predomisli. Satya je u restoranu sa prijateljima. Bunty je pozove i pita je da li je stigla. Satya odgovori da ne i prekine poziv. Čeka Bunty-ja Bunty razmišlja da Satya slobodno sedi tu i čeka, dok će Sagarika odraditi ‘parikramu’ i osvojiti Ammino srce.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site