Hum Hain Na 80 epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na 80 epizoda! Babuji traži razvod od Amme!

By  | 

Hum Hain Na 80 epizodaHum Hain Na 80 epizoda!
Prevod čiateljka Sinderella. Hvala! 🙂

Satya se pravi kao da će se ubiti. Svi otrče kao njoj i spreče je da to učini. Bunty shvata da je konopac bio veoma slab/labav. On odvede Ammu kući i pita je da prestane sa dramom. Amma staje u Satyinu korist i krivi Sagariku.

Babuji dođe tamo sa papirima za razvod. Svi su šokirani. A Amma krivi Sagariku što Babuji hoće da se razvede od nje. Babuji je zaustavi i kaže joj da je sama kriva. Daje joj uslov – ili će prihvatiti Sagariku ili će se razvesti od njega! Sagarika i Bunty pokušavaju da odgovore Babuji-ja od ove odluke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sagarika ga ubeđuje da je to samo obična borba između snaje i svekrve. Amma se zaključa u sobu. Swara obavesti sve o ovome, te svi dotrče tamo. Svi teraju Ammu da otvori. Bunty uđe u sobu sa prozora i otključi vrata. Svi se šokiraju kad ugledaju onesvešćenu Ammu. Sagarika otrči da pozove doktora.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site