Hum Hain Na - 9.epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na – 9.epizoda!

By  | 

capture-20160327-182706Hum Hain Na – 9.epizoda!
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala!:D

Lakshmi vidi da Pappu-ova žena silazi dole, na pooju, u spavaćici. Ratna i Swara se šale da je nova snaja počela pokazivati boje. Snaja ih pita koju je grešku napravila. Pappu, pravi papučar, odmah podrži svoju ženu. Babuji čuje to i grdi Amma-u što ne uspeva kontrolisati Pappu-a. Pappu ponovi da njegova žena nije napravila nikakvu grešku. Bade bahu (Pappu-ova žena) kaže da joj treba čaj u krevetu, i samo nakon toga će presvući spavaćicu.

Babuji se iznervira čuvši to. Pappu se odmah javi da podrži svoju ženu govoreći da je njegova žena u pravu, a Babuji nepotrebno viče. Bade bahu se naljuti i otrči u svoju sobu. Pappu je sledi. Babuji govori da ne može gledati sve ovo kući i odlazi odatle. Bunty, koji je gledao celu dramu, zamoli Ratnu da objasni snaji da ne izlazi napolje u spavaćici. Ratna kaže da to nije njena (Ratnina) dužnost. Dadi pita šta je snaja tražila. Lakshmi odgovara da je tražila čaj u krevetu. Dadi je šokirana time da je želela čaj pre tuširanja. Bunty pokušava obe da ih uteši, i mamu i Dadi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sagarikina tetka daje kutiju za ručak Sagarikinom ocu, i pita ga da uda uskoro Sagariku. On odgovara da je našao kvalifikovanog ‘bengali’ neženju sa Sagariku. Dovešće ga večeras da ga upoznaju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site