Hum Hain Na - 9.epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na – 9.epizoda!

By  | 

capture-20160327-182734

Kasnije, Bunty-jev motor udari u auto Sagarikinog oca. Sagarikin otac počne neprestano vikati na Bunty-ja optužujući ga da je vozio u alkoholisanom stanju itd. Bunty odgovara da nema naviku da se raspravlja sa starijima. Sagarikin otac pokuša da ga udari, ali ga Bunty-jev prijatelj uhvati za ruku i kaže mu da bi ga naučio lekciju da nije stariji čovek. Ovaj se samo još više naljuti, pa počne još više i vikati. A potom ode govoreći da kasni na sastanak.

Lakshmi pokušava da objasni Pappu-ovoj ženi o ritualima njihove kuće. Pita je da se spremi i siđe na pooju/molitvu, a kasnije može imati čaj u krevetu. Bade bahu (Pappu-ova žena) odgovara da obično prvo pije čaj u krevetu. Pitaće Pappu-a da joj donese. Lakshmi/Amma joj govori da mora pooja da se izvrši pre toga. Daje joj sari govoreći da siđe dole noseći ga (sari). Pappu uđe u sobu čim Amma izađe i pokušava da uteši svoju ženu. Bade bahu krene sa napadima besa i pita ko će joj pripremiti čaj. Pappu odgovara da će joj njegove sestre dnevno pripremati čaj. Bukvalo je moli da obuče sari i siđe dole. Bade bahu uđe unutra. Pappu razmišlja da mora da pronađe nekoga ko će nositi doručak i čaj u krevetu njegovoj ženi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sagarika i njena tetka pripremaju hranu. Sagarika kaže da će ona sama nahraniti svog oca. Njen otac dođe i počne vikati da mu je neki siledžija dosađao/smarao ga. Počne zatvarati vrata i prozore. Sagarika ga upita šta to radi. On joj odgovara da su ga siledžije možda pratile i stigle njegovoj kući. Sagarika ga teši i pita ga da se smiri.

Bunty stiže u foto studio i naljuti se na fotografa videvši da Sagarikina slika nedostaje u albumu. Razmišlja kako da smisli novi plan da dobije Sagarikinu sliku.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site