Hum Hain Na - 9.epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na – 9.epizoda!

By  | 

capture-20160327-182808Bunty daje album svojoj porodici. Svi uzbuđeno gledaju slike. Babuji dolazi iz kancelarije i krene razgledati slike. Pokaže svoju sliku Lakshmi i veli joj da izgleda pametno i u ovim godinama. 😀 Ona se nasmeje. Pappu dolazi i kaže da bi on trebao prvi pogledati slike svog venčanja. Pokazuje ih (slike) svojoj ženi. Babuji ga grdi da prvo stariji trebaju pogledati slike. A onda pita da li je pooja bila izvedena na vreme. Lakshmi odgovori da jeste. Swara se šali da je ona morala pomoći snaji da obuče sari i smeje se. Pappu se naljuti i počne vikati na nju.

Bunty i njegov prijatelj razmišljaju da trebaju tražiti Swarinu pomoć kako bi dobili Sagarikinu sliku i detalje u vezi nje (Sagarike). Lakshmi se zagleda u Sagarikinu haljinu (na slici) i svidi joj se, te pita ko je ta da devojka. Satya joj odgovara da je to ona ista Bengalka. Lakshmi onda veli da neće dati pare za tu sliku. Swara govori da želi istu takvu haljinu (kao Sagarikinu). Bunty je (Swaru) pozove i kaže joj da će joj on nabaviti takvu haljinu, ako ona sazna detalje o toj Bengalki. Swara odgovara da je Sagarika prijateljica njihove ‘snaje u spavaćici’. Lako može izvući informacije od nje (snaje).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Bunty stiže u Sagarikinu kuću. Sagarikin otac se razljuti kad ga vidi i pita Sagariku da pozove policiju.

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site