Hum Hain Na – od 121. do 124. epizode!

Hum Hain Na

Hum Hain Na – od 121. do 124. epizode!

By  | 

7

Hum Hain Na – od 121. do 124. epizode!
Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂

121.epizoda: Rani traži od Pappu-a da i on nominuje nju kao kandidata za papire za osiguranje. Bunty masira Ammi noge, i ona mu prizna zašto je ljuta. Kasnije, Bunty masira noge i Sagariki. Ujutru, Bunty daje papire Ammi gde piše da je ona njegov kandidat. Sagarika shvata da su papiri lažni, i kaže mu da zove advokata i podeli kandidaturu između nje i Amme, a ona će to reći Ammi.

122.epizoda: Sagarika ispriča sve Ammi, koja ode do Bunty-ja. Bunty je ubedi da je on slagao Sagariku, te je ona nju. Savetuje joj da izbegava Sagariku jednu vreme. Kasnije, Bunty laže Sagariku da je sve ispričao Ammi i nju savetuje da izbegava Ammu. Potom priča sa ocem koji ga savetuje da je dobro uradio – podeli, pa vladaj! Pappu odlazi kod Bunty-ja , kaže mu da ga Rani tera da on nominuje nju kao kandidata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


123.epizoda: Pappu pokazuje lažne papire Rani koje je Bunty nabavio. Kasnije, Babuji hvali svoje sinove što koriste njegovu taktiku – podeli, pa vladaj. Sagarika želi da kupi poklon Bunty-ju, dolazi Bunty koji veli kako mu Amma ne dozvoljava da kupi poklon, te Sagarika veli da će ona pričati sa Ammom. Bunty ode po Babuji-ja i traži pomoć. Amma dođe i zatekne ih kako se ‘svađaju’.

124.epizoda: Sagarika obećava Bunty-ju da će izbegavati Ammu, dok Amma obećava Babuji-ju da će izbegavati Sagariku. Bunty je srećan jer mu ovo podeli, pa vladaj,  uspeva. On provocira Ammu protiv Sagarike, dok Sagariku provocira protiv Amme. Potom kaže Sagariki da će je izvesti i da se spremi, iako Sagarika ne dopušta. Sagarika se spremi i ode sa Bunty-jem pritom ignorišući Ammu.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site