Hum Hain Na od 86. do 88. epizode!

Hum Hain Na

Hum Hain Na od 86. do 88. epizode!

By  | 

pageHum Hain Na od 86. do 88. epizode!
Prevod čitateljka Sinderella. Hvala! 😀
86.epizoda:

Amma izađe napolje i sluša zahteve žena – jedna traži električnu struju u kući, druga inauguraciju prodavnice. Pappu i Amma su zauzeti ispunjavajući zahteve Amminih pristalica kako bi glasali za nju. Uveče, Pappu je preumoran, kao i Sagarika koja je ceo dan kuvala za Ammine pristalice. Babuji predloži da se makne Ammin poster. Amma dođe i oštro kaže da niko neće taknuti njen poster.

87.epizoda:

Amma govori da želi da bude političarka. Sledećeg dana, ona drži kampanju svojim pristalicama (ženama) protiv muškaraca. Bunty je nabavio grickalice iz marketa kako Sagarika ne bi morala toliko raditi. Ona odbije da to posluži, sama će napraviti, inače će se Amma naljutiti. Bunty glumi da je ljut i ode. Sagarika smišlja kako da ga uteši. Ona ode kod njega obučena zapadnjački i ode sa Bunty-jem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


88.epizoda:

Bunty uči Sagariku kako da vozi motocikl. Rani odvede Pappu-a kod nekog Baba-e. Sagarika i Bunty su završili u policijskoj stanici gde im inspektori traže venčani list, koji ovi nemaju, samo verski su se venčali. Amma i Babuji dolaze u zatvor i oslobode. Amma je zgranuta videvši Sagarikinu odeću. Oni stignu kući, a Bunty se zeza sa ocem da će se po prvi put otac i sin zajedno venčati.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site