Hum Hain Na od 89. do 91. epizode!

Hum Hain Na

Hum Hain Na od 89. do 91. epizode!

By  | 

pageHum Hain Na od 89. do 91. epizode!
Prevod čitateljka Sinderella. Hvala! 😀
89.epizoda:

Svi zezaju Ammu i Babuji-ja što će se opet venčati, ali sada ilegalno. Pappu nabavi 500 rs na Ranin nagovor, te oni odu kod onog Baba-e. Sagarika kaže Phubali preko telefona da će se venčati u sudu. Ona dođe u sobu, i zatekne Bunty-ja koji joj veže lisice oko njenih i njegovih ruku. Pokuša biti romantičan. Sagarika traži ključeve, a Bunty ih nenamerno baci preko prozora.

90.epizoda:
Amma se šokira kad ugleda Sagariku i Bunty-ja vezane lisicama. Satya pronađe ključeve i porodica oslobodi Bunty-ja i Sagariku. Rani i Pappu odigraju lutriju na Baba-in predlog. Bunty i Sagarika, te Amma i Babuji se ponovno venčaju. Oni odu potom u sud da se i legalno venčaju. Ammine pristalice na izborima su tamo, ugledaju Ammu. Amma ih primeti i pobegne odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


91.epizoda:
Amma stavi veo na glavu i pobegne, kako je njene pristalice ne bi videle. Babuji je traži. Umoran sedne na klupu i tad je pronađe. Ammine pristalice dođu tu i pitaju je zašto je obučena kao mlada. Amma je bez teksta, ali Babuji odluči da ne krije ništa i ispriča istinu pristalicama. Amma dodade da je ona domaćica, a ne političarka. Neko je slučajno napisao da učestvuje u izborima,ali je sada sve razjašnjeno.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site