Hum Hain Na od 95. do 97. epizode!

Hum Hain Na

Hum Hain Na od 95. do 97. epizode!

By  | 

pageHum Hain Na od 95. do 97. epizode!

Prevod čitateljka Sinderella. Hvala! 🙂
95.epizoda:

Sagarika vidi Swaru kako odlazi iz njihove sobe, te je pita za to. Ali Swara je optuži da je zove lopovom. Sledećeg jutra, Bunty-jev telefon nestaje. Malo kasnije, Sagarika ugleda Swaru sa Bunty-jevim telefonom kako se hvali prijateljima. Pappu i Rani nestrpljivo čekaju rezultate lutrije. Sagarika uhvati Swaru kako kupuje haljinu od 20000 rs i zahteva istinu od nje.

96.epizoda:
Swara ispriča istinu Sagariki koja se složi da joj pomogne. Pappu i Rani su šokirani jer su izgubili na lutriji. Pappu brine kako će vratiti kredit od 5 lakhs-a. Dobije poziv od zajmodavca i uplaši se, te reši da pomoć traži od oca. Babuji se šokira kad čuje ovo za Pappu-a, i viče na njega. Sagarika krišom vrati Bunty-ju telefon. Pappu moli oca da mu pomogne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


97.epizoda:
Zajmodavac Gama od koga je Pappu zapretio dolazi u Mishra kuću i preti Pappu-u. Sagarika odlazi u Raninu sobu da vrati ogrlicu. Upozorava Swaru da je upozori ako neko naiđe. Bunty naleti na Swaru i odvede je odatle. Sagarika se sakrije u ormmaru. Naveče, Pappu krene da zatvori ormar i uhvati Sagariku, ali dođe Swara kao u potrazi za knjigom. Ona krene oponašati mačku, te Rani izađe napolje od straha sa Papuom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site