Ian Joseph Somerhalden biografija - Turske-Serije.Net

Glumci

Ian Joseph Somerhalden biografija

By  | 

Ian Joseph Somerhalden biografija

Ian Džozef Somerhalder (Ian Joseph Somerhalder) rođen je 8. decembra 1978. godine, američki je glumac i model. Rodio se i odrastao u Kavingtonu, Luizijana. Sin je Edne i Roberta Somerhaldera, koji je radio u građevinarstvu. Ima brata Boba, bivši profesionalni biciklista, i sestru Robin, novinarku. Njegov otac je francuskog i engleskog porekla, a njegova majka, sa kojom je odrastao na farmi svinja u Misisipiju, je irskog i ‘choctaw’ porekla. Prezime “Somerhalder” potiče od njegovog ‘usvojenog’ pra-pradede.

Uz ohrabrenje svoje majke, Somerhalder je počeo svoju karijeru kao maneken sa 10 godina u Njujorku, Parizu, Milanu i Londonu.Radio je za za dve sezone Calvin Clein-a, American Eagl Outfiters, Dolce & Gabanna, Gucci, Versace, i Guess. Bio je zaštitno lice za Guess dve jesenje sezone. Nastavlja da se bavi manekenstvom za njegovu agenciju DNA Model Managment u Njujorku, kao i Priscilas Model Managment u Sidneju, Australija. Kada je imao 16 godina, u nesreći sa motociklom je izgubio osećaj u tri prsta na levom stopalu.

Jedna od njegovih najvećih uloga bila je u prvoj sezoni serije “Lost,” gde je tumačio Buna Karlajla. Iako je njegov lik ubijen u prvoj sezoni, Ian se vraća kao Bun u flešbekovima i snovima u toku druge i treće sezone. Trenutno glumi u popularnoj seriji CW mreže “The Vampire Diaries” gde tumači ulogu Dejmona Salvatorea.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!