Iffet 1 epizoda - Turske-Serije.Net

Iffet-nevinost

Iffet 1 epizoda

By  | 

Iffet 1 epizoda

Serija započinje uvodom u 1999-u godinu. Prikazana je devojčica kojoj otac govori da je sada napunila 14 godina i da je devojka. Govori joj da su oboje bili pod teretom nakon što ih je njena majka napustila, ali da mu je ona uvek pomagala i pazila sestru. Otac joj poklanja ogrlicu i moli je da je nikad ne skida i da uvek pamti njegove reči :”Čovek teži za čašću i čistoću duše.Zato sam ti dao ime Iffet. Nikada me nemoj osramotiti”

1 epizoda
Iffet je odrasla devojka.Vredna je i pazi na svoju sestru .Njena sestra,Nimet, za razliku od nje je razmažena i ne želi da sluša naredjenja starijih.Iffet je u vezi sa Džemilom koji je vozač taksija.Gospodin Ahmet, Iffetin i Nimetin otac  je strog čovek, koji poštuje običaje.

Džemil i Iffet se na kratko vidjaju krišom od njenog oca i Iffet mu predlaže da razgovara sa svojim roditeljima, kako bi oni pričali sa njenim ocem i kako bi se njih dvoje verili.

Gospodin Ahmet radi u mesarskoj radnji u kojoj je već sve dotrajalo. Jedan od uredjaja se kvari i on odlazi po majstora..Iffet i Džemil su u njegovom taksi vozilu.Džemil pokušava da je dodirne, ona mu ne dozvoljava i govori mu da traži ruku od njenog oca, da se venčaju.Džemil vešto izbegava obaveze i Iffet smatra da mu je do svega stalo više nego od nje, pa čak i do taksi vozila.Džemal dobija plan i benzinom poliva auto govoreći :”Auto volim više od tebe?”Iffet ga moli da to ne čini i govori da mu veruje. Grle se .Džemil vraća Iffet, njen otac je na putu, Iffet se krije u autu.Džemil vraća kola u rikverc i Iffet izlazi.Tom prilikom joj ispada ogrlica koju joj je otac poklonio za 14-i rodjendan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site