Iffet 45 i 46 epizoda - Turske-Serije.Net

Iffet-nevinost

Iffet 45 i 46 epizoda

By  | 

Iffet 45 i 46 epizoda
45 epizoda

Iffet odbija da prijavi Džemila, govori da mu je oprostila.Ishan joj govori da mu je oprostila jer ga voli, šamara je usred stanice.Iffet odlazi kod oca i kaže mu da želi da se razvede od Ishana.Otac ne podržava njenu odluku.

Aahmet odlazi kod Ishana i govorio mu da se batinama ništa ne može rešiti.Ishan saznaje od Dilek da je Iffet u Betulinu kuću i da je sa Džemilom.

46 epizoda
Ishan odlazi u Betulinu kuću i govori Iffet da otvori jer zna da je unutra.Džemil se krije,Iffet otvara.Ishan se lažno izvinjava i odvodi Iffet.Džemil to sve sluša.Iffet govori Ishanu da je dala sve od sebe, ali ne može ostati u braku.Ishan zaustavlja auto.Oboje izlaze.Ishan je pita u čemu je njen problem.Iffet mu se izvinjava i govori da ne može da zaboravi prošlost.Ona traži razvod. Ishan joj ne daje razvod.Ona ga pita kako misli da je zadrži.Ona mu govori da je slobodno ubije i da je se to ne tiče.Odlazi.Ishan vadi pištolj iz auta, ide ka Iffet, kaže joj da neće ubiti nju, ali hoće Džemila.Ishan ulazi u auto.Iffet ga zaustavlja, ulazi u auto sa njim.Iffet je pita da li ga toliko voli kad žrtvuje sebe zbog njega.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *