Iffet - 63. i 64. epizoda - Iffet izlazi iz zatvora!

Iffet-nevinost

Iffet – 63. i 64. epizoda – Iffet izlazi iz zatvora!

By  | 

Iffet – 63. i 64. epizoda – Iffet izlazi iz zatvora!
63 epizoda:

Džemil ne veruje u Iffetine reči.Iffet se vraća u ćeliju nakon posete i oseća mučninu, povraća.Dilek razgovara sa Nil i govori joj da sada kada se oseća bolje, može da da izjavu.Nil se slaže i kaže da će reći istinu.Dilek kaže da će tako okaljati očevo ime.Tokom izjave Nil govori istinu i Dilek povredjena izlazi iz sobe. Džemil nalazi novinara koji ima snimak Ishanovog ubistva, tuče ga kako bi dobio snimak.

Džemil odlazi u posetu kod Iffet,ali ona odbija da izadje.Iffetina priljateljica iz ćelije govori da je Iffet u teškom stanju, da je u zatvoru i da je još i trudna.
Nil je puštena kući. Mesec dana kasnije,Iffet izlazi iz zatvora.Džemil misli da Iffet nosi Ishanovo dete i smatra da će to dete uvek stajati izmedju njih dvoje. Iffet se nalazi sa Betul.Džemil pokušava da se ponovo približi Iffet.

64 epizoda:
Džemil i Nil se razvode.Dilek dolazi kod Iffet kako bi ona samovoljno odustala od Ishanove imovine.Iffet joj govori da ne želi ništa Ishanovo.Serpil moli Iffet da okonča laž sa trudnoćom.Džemil obaveštava Iffet da večeras dolazi da je prosi.Betul dobija bolove.Džemil je odvodi u bolnicu.Serpil obaveštava Iffet da se Betul porodila, da je beba vrlo mala i da je u inkubator.Džemil sa Betul gleda bebu, teši je da će biti sve u redu.Iffet dolazi u bolnicu i vidi ih.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site