Iffet 80. epizoda - Iffet puca u Džemila - KRAJ SERIJE!

Iffet-nevinost

Iffet 80. epizoda – Iffet puca u Džemila – KRAJ SERIJE!

By  | 

Iffet 80. epizoda – Iffet puca u Džemila – KRAJ SERIJE!
Ovo je možda samo kraj sezone. Ako jeste,očekujte nastavak ove serije.

80 epizoda:
Mehmet i Ćićek se raspravljaju.Mehmet pita Ćićek zašto je gruba prema ocu i govori joj da je mrzi i da želi da ode.Ćićek kaže da neće, jer je ona Džemilova i Iffetina kćerka.Ćićek mu kaže da laže i zatvara se u sobu.
Fejazova majka moli Serpil da ne odlazi.Serpil i Fejaz se mire.Džemila obaveštavaju da je Arif u bolnici.Ćićek se grubo ponaša prema Iffet i Iffet zove Halila da dodje kako bi je smirio.Džemil odlazi u bolnicu kod Arifa.
Arifov advokat piše testament.Arif govori Džemilu da se umorio od života i da je vreme da ode.Kaže mu da mu je žao samo što ostavlja njega jer nije uspeo da ga vidi srećnog.Govbori mu da mu je bio poput sina.Daje mu burmu sa ruke i moli ga da je preda Dilek.Arif mu kaže da zna da je mrzi, ali ga moli da zbog njega pazi na nju.
Arif je u operacionoj sali.Džemil čeka ispred nestrpljiv.Dilek dolazi uzrujana.Džemil joj predaje burmu od Arifa i prenosi mu da je Arif želeo da i dalje bude njegova žena, iako su razvedeni.Lekar izlazi iz operacione sale i izjavljuje im saučešće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site