Iffet 9 epizoda - Turske-Serije.Net

Iffet-nevinost

Iffet 9 epizoda

By  | 

Iffet 9 epizoda

Dilek je ljuta na Ishana što je u njihov dom primio Iffet. Erhan pokušava da sazna od Ajdina detalje zbog čega je otac tukao Iffet.Dilek govori Ishanu da je Erhan batalio piće i da želi početi da radi.Erhan dolazi i potvrdjuje to bratu.Zatim mu govori da mu je žao Iffet što je izgubila dete i što ju je otac pretukao.Dilek se meša i govori da ne želi tu devojku u svoju kuću.Ishan kaže da ona ostaje u njihovoj kući dok se ne oporavi.Dilek planira da razgovara sa Iffet.Odlazi u njenu sobu, govori joj da joj je žao zbog svega što joj se dogodilo i da je Ishan trebao da joj pomogne, govori joj da Ishanovu pomoć ne protumači drugačije jer joj je on samo šef.

Saime odlazi kod brata i obaveštava ga da će od sada Iffet živeti sa njom.Govori mu da je Iffet izgubila dete zbog njegovih batina.Saime ga pita da li je vredelo da ubije svoje unuče.Ahmet joj govori da ga od danas ne zanimaju ni ona, a ni Iffet.

Iffet zove sestru.Saznaje da je otac zaključao u sobu i da joj više ne dozvoljava da pohadja školu.Iffet govori sestri da se spakuje i dolazi po nju.Ahmet dolazi iz radnje i zatekne je u kući.Isteruje je i ne dozvoljava joj da uzme Nimet.Nimet brani sestru i u trenutku slabosti govori ocu da je Džemil silovao Iffet i da Iffet nije ni za šta kriva.Ahmet se hvata za srce i polako pada.Nimet ga pita da li je dobro.Iffet je i dalje ispred vrata.Nimet otključava sestri.Iffet trči ka ocu, moli ga da izdrži i šalje Nimet da zove hitnu pomoć.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site