Igra sudbine 52,53 i 54 epizoda - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine 52,53 i 54 epizoda

By  | 

Igra sudbine 52,53 i 54 epizoda

Prevod citateljka Atv

Kunal se ljuti na Siddhi što slavi festival Diwali i pored Anandove smrti. Richa saznaje za Nishu. Kunal saznaje da je Sudhanshu platio Siddhinu ogrlicu. Kunalov šef mu daje dopuštenje da zastupa Nishu u tužbi protiv Rohita.Tarkal zahteva od Kunala da povuče tužbu koju je bez dokaza odlučio podićI protiv njegovog(Tarkalovog) sina.Kunal odbija da povuče tužbu što izludi Tarkala pa ljutito izlazi iz kompanije u kojoj radi Kunal.U ljutnji Tarkal pravi saobraćajnu nesreću.

Jutro je. Sidi daje doručak Kunalu I sprema se za posao.Oni krenu na posao u istom pravcu I na autobuskoj stanici čekaju autobus.Svi ulaze osim Sidi koja ostaje da čeka.Iznenada ugleda Kunala pored sebe.Pita ga šta će tu,a on joj odgovori da je bila gužva u autobusu pa nije ušao.Kunal zaustavlja taxi.Na semaforu neka devojčica moli Kunala da uzme cveće jer joj je potreban novac.Kunal se premišlja ali na kraju ipak daje devojčici novac I uzima cveće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Siodi staje pred Tarkalovom kućom.Kada uđe Tarkal I Riča joj nude posao I kažu joj da uzme slučaj Rohita.Sidi na početku odbija ali posle pristine.Kunal je kod Niše I razgovara sa njom o slučaju,ali I Sidi razgovara sa Rohitom o slučaju.Za to vreme Vikram u kuću donosi poklon za Ravenu ali ga sestra (Sema) shvati I kaže mu da joj (Raveni) da poklon.Vikram joj ga daje ali po njenom izgledu lica reklo bi se da nije oduševljena poklonom.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site