Igra sudbine od 47 do 51 epizode sazetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 47 do 51 epizode sazetak

By  | 

Igra sudbine od 47 do 51 epizode sazetak

Prevod citateljka Atv.Hvala

Kunal I Sidi su na večeri I pitaju se za ostale pa ih zovu.Saznaju da su oni na putu I da idu nekuda.Oni se ubrzo vraćaju kući I Kunal pogleda na Sidin telefon I vidi Ričine poruke I pozive.On odluči da ništa ne kaže Sidi.Jutro je I Sidi uzima svoj telefon I vidi Ričine pozive.Ona ode kod Riče I one razgovaraju.Na vrata ulazi Kunal koji kaže Riči da nije trebala pozvati Sidi.Tu oni se raspravljaju.Riča mu tada kaže da ona nije kriva za Anandovu smrt I da poziv nije bio upućen Anandu već njemu /Kunalu/.Kunal sa suzama u očima ode.

Riča kaže Sidi da razmisli I da joj kaže da li će tu raditi ili ne. Veče je I Sidi u sobi čeka Kunala,a kada on dođe ona mu ponudi vodu koju on odbije rekavši da bi svi bili sreCniji da je toga dana poginuo on /Kunal/ umesto Ananda.Sidi ga teši I kaže da Anand na bi bio srećan da to čuje.Oni legnu pa Kunal upali mali radio i sliša muziku na njemu.Pita Sidi da li joj smeta na šta ona odrično odgovori I kaže da ona za to ima lek pa vadi vatu iz kutijice za prvu pomoć I stavlja u uši.Ona pogleda Kunala I nasmeši se. Ona legne,ali se nakon toga probudi I vidi otvorena vrata.Pita se ko je to ustao tako rano.Ustane I ugleda Semu.Njih dve razgovaraju o prazniku posta za muževe koji je bio tog dana.Sema kaže Sidi da je majka trebala da pripremi tanjire za praznik ali nije mogla.Tda Raj donosi te tanjire I daje im.On zove Venu I ona ih /tanjire/ daje Sidi I Semi.One imaju suze u očima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site