Igra sudbine od 71 do 81 epizode sazetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 71 do 81 epizode sazetak

By  | 

Igra sudbine od 71 do 81 epizode sazetak

Kunal saznaje za ugovor između Siddhi i Thakraala. Kunal pobeđuje na sudu zahvaljujući Siddhi. Raveena posećuje Rohita u pritvoru i govori mu da je gotovo između njih. Siddhi želi dati otkaz ali je Thakraal podseća na ugovor koji je potpisala.Vikram pronalazi Raveenu kako sama luta gradom. Tharaal plaća kauciju za Rohita. Siddhi počinje sumnjati da je Raveena ukrala CD. Rohit prati Raveenu i ne želi je ostaviti na miru.

Raj saznaje za ugovor koji je Siddhi potpisala s Thakraalom.Kunal se pita da li su Raveena i Vikram samo prijatelji. Kunal i Siddhi odlaze na zabavu i saznaju da se Richa verila.Raj i Seema nagovaraju Kunala i Siddhi da krenu na odmor. Thakraal je srecan što se Richa verila za Vinita i nada se da je zaboravila Kunala. Kunal i Raj pristaju da se Raveena uda za Vikrama.

Richa saznaje da Kunal i Siddhi odlaze na odmor.Šef traži od Kunala da pomeri odmor i da se odmah vrati na posao. Vinit želi da ga Kunal zastupa na sudu. Vinit želi izvesti Siddhi i Kunala na večeru. Sudhanshu ne želi dozvoliti Vikramu da oženi Raveenu.Nisha prepoznaje Raveenu koja je moli da ništa ne kaže Kunalu. Rohit pronalazi Raveenu i želi da prekine njenu veridbu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site