Igra sudbine od 82 do 92 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 82 do 92 epizode

By  | 

Igra sudbine od 82 do 92 epizode

Nisha prepoznaje Raveenu koja je moli da ništa ne govori Kunalu. Rohit pronalazi Raveenu i želi da prekine njenu veridbu . Siddhi preti Rohitu da će završiti u pritvoru ukoliko nastavi maltretirati Raveenu. Siddhi odlčuje čuvati tajnu od Kunala.

Kunal pomaže Richi, a Siddhi je ljubomorna zbog toga. Gaurav se ljuti na Seemu koja previše vremena posveć‡uje porodici umesto njemu. Vinit se izvinjava Kunalu zbog njegovog ponašanja. Kunal nema dovoljno novca za oranizaciju Raveeninog venčanja.

Rohit proganja Raveenu, a ona želi Vikramu reć‡i istinu. Kunal i Siddhi odlaze na put zajedno sa Richom i Vinitom. Kunal je okupiran obavezama, a Siddhi ostaje sama u hotelu. Vinit preti pištoljem osobi koja je izazvala saobraćajnu nesreću.

Kunal traži pozajmicu od Batliwale kako bi mogao platiti troškove Raveeninog venčanja. Shilpa se sprema za udaju. Kunal želi pomoći Shilpi. Siddhi odlučuje založiti svoj nakit kako bi platila troškove za Raveenino venčanje.

Kunal odlazi kod Pinkua i traži od njega da bolje upozna Shilpu. Siddhi uplaćuje novac kako bi se mogla održati cermonija za Raveenino venčanje. Shiplin brak je ugovoren uz pomoć Kunala. Siddhi je zahvalna Kunalu što je pomogao Shilpi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site