Ishq Ka Rang Safed (11. ep.) 21.08.2015. - Dashrath želi kupiti Ashram!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (11. ep.) 21.08.2015. – Dashrath želi kupiti Ashram!

By  | 

BeFunky Collage

Ishq Ka Rang Safed (11. ep.) 21.08.2015. – Dashrath želi kupiti Ashram!
Epizoda počinje sa Dashrathom koji dolazi u Ashram ,govori udovicama da je došao da saosjeća sa njima. Uvjerava ih da imaju njegovu podršku ,doda da se taj incident neće ponoviti u budućnosti. Badi Amma ga hvali,traži njegove blagoslove. Dashrath joj kaže da su njegovi blagoslovi uz nju. Potom ih pita da prihvate voće koje je donio. Uzima voće i veli da želi da da to voće onoj udovici koja je bila ponižena. Upita ko je ta djevojka. Badi Amma govori Dhaani da istupi naprijed. Dhaani istupi i dotakne mu stopala. Dashrath je blagoslovi i daje joj voće govoreći da je to njeno poštovanje. Obećava joj da će joj pomoći kad god joj to zatreba. Doda da je impresioniran njenom iskrenošću ,naučio je dobru lekciju.Tripurari gleda Suwarnu.  Dulaari sklopi ruke,govori da njena kćerka nije učinila ništa ,momak koji je stavio vino u njenu posudu je odgovoran. Dashrath se zakašlje. Rachna veli da su dobili njegove blagoslove. Dhaani govori da je Dashrath Bog u ljudskom obliku.
Viplav pravi tiganj sa Dadi. Kanak ga grdi,govori mu da to ne čini više. On joj govori da ona priča kao da je postao tvorac tiganja. Kanak mu govori da vidi odjelo koje je u njegovoj sobi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site