Ishq Ka Rang Safed (117. ep.) 23.12.2015. - Dhaani se pred Bogom kune da ne voli Viplava! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (117. ep.) 23.12.2015. – Dhaani se pred Bogom kune da ne voli Viplava!

By  | 

BeFunky Collage

Ishq Ka Rang Safed (117. ep.) 23.12.2015. – Dhaani se pred Bogom kune  da ne voli Viplava!
Epizoda počinje sa Dhaani koja odbija da prihvati narukvice. Viplav je pita da ih uzme,pokušava da ih stavi na njenu ruku. One padaju kod njenih nogu. Viplav veli da su našle svoje destinaciju. Dhaani prihvata ako on njoj obeća nešto. Viplav pita šta. Dhaani mu govori da on treba da oženi nekoga drugog,Raj Lakshmi ga voli. Viplav kaže da je to njegovo srce,a ne prodavnica igračaka. Ne želi da oženi Raj Lakshmi. Dhaani mu kaže da ga ne voli,ali ga Raj Lakshmi voli. Viplav joj uporno govori: ” Ne volim Raj Lakshmi. Volim jedino tebe ,a ne neku Raj Lakshmi,Paaj Lakshmi. Voliš i ti mene,natjeraću te da priznaš. Ne možeš lagati ispred Boga.” Uhvati je za ruku,uvede je u hram. Stavi njenu ruku na svoju glavu i pita je da se zakune u njegov život,ispred idola Devi Maa da ga ne voli. Dhaani je šokirana. Viplav je pita da se zakune.Dhaani skloni svoju ruku,Viplav je zadovoljan. Dhaani potom vrati ruku na njegovu glavu i kaže da ga ne voli. Kaže mu da je prestane pratiti,ode iz hrama. Viplav govori Bogu da ako je njegova ljubav prava,Dhaani će mu se vratiti. Zapali ‘diyu’ na svoju ruku. Spusti se na koljena pred Bogom. Dhaani užurbano izlazi. Raj Lakshmi je pita da uđe u hram. Dhaani odbija govoreći da je Viplav tamo. Raj Lakshmi je uzbuđena i natjera DHaani da krene sa njom. Vidi da Viplavu gori diya na ruci i požure ka njemu. Raj Lakshmi skloni lampu sa Viplavove ruke. Dhaani prokomentariše da je on obrazovan,a učinio je djelo kao nepismen čovjek.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site