Ishq Ka Rang Safed - 12.11.2015. - 82. epizoda!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed – 12.11.2015. – 82. epizoda!

By  | 

Collage

Ishq Ka Rang Safed – 12.11.2015. – 82. epizoda!
Epizoda počinje sa Dasharathom koji govori Viplavu da je ponosan na njega jer je učinio toliko toga za udovice. Suwarna dolazi do Tripurarija,govori mu da je Dasharah došao sa ponudom za brak za Dhaani,a ne nju. Tripurari veli da mora da je neki nesporazum u pitanju. Suwarna ga pita da priča sa svojom majkom tj. Durgom. Dasharath govori Viplavu da udovice nisu od koristi ,ubjeđuje ga da ide u inostranstvo. Viplav veli da je došlo vrijeme da ide u Boston. Dasharath je srećan,kaže da će proslaviti Diwali. Suwarna plače i govori Tripurariju da želi da se uda za njega. Tripurari govori da će sve biti kako ona kaže,pita je da ode. Viplav ga pita o ženi koja je imala prekrivenu glavu šalom. Tripurari kaže da je bila prosjakinja. Suwarna to čuje i plače.
Dasharath govori da ne može više da čeka Viplava i počinje ‘puju’. Rade Lakshmi Mata puju. Dhaani takođe radi molitvu boginji Lakshmi.  Viplav zajedno sa djecom pali prskalice/petarde/praskave bobmice za Diwali. Dhaani izlazi iz Ashrama,govori mu da ide kući i pali prskalice. Viplav veli da je ta ulica od vlade/ministarstva i on se zabavlja paleći petarde. Dhaani je iziritirana. Upita ga da ide. Viplav kaže da ona želi da pokaže kako je učinila uslugu puštajući ga da živi u Ashramu. Nastavi da ih je on učinio nezavisnim,borio se na sudu za njihov slučaj,pomogao im u svemu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  19 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site