Ishq Ka Rang Safed (13. ep.) 24.08.2015. - Udovice dobijaju sudsko obavještenje!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (13. ep.) 24.08.2015. – Udovice dobijaju sudsko obavještenje!

By  | 

BeFunky Collage

Ishq Ka Rang Safed (13. ep.) 24.08.2015. – Udovice dobijaju sudsko obavještenje!
Tripurari dolazi u Ashram,vidi da udovice negdje idu. Suwarna se prisjeti Tripurari-ja. On ih upita da li idu negdje. Dulaari veli da idu predati poklon ‘Maha Panditu Dashrath-u’. Tripurari govori da će se to svidjeti ‘ Prabhu -u (Prabhu znači majstor ili princ,   to je naziv koji se ponekad primjenjuje na Boga . Izraz se takođe koristi kod muških poklonika Hindu božanstva Krishna / Vishnu. prim.prev.) ,kaže im da idu u hram da ga sretnu.
Shambu govori Dashrath-u da bi Viplav trebao ostati tu i ne ići u Delhi,jer ljudi dolaze da vide Shalini (Viplavova sestra). Dashrath ga upita da li to on njega pita. Potom mu kaže da zatvori usta ,on i njegova majka (Shambu i Dadi) su tu samo jer imaju isto prezime. Kanak veli da njen muž ne može biti kao on,Dashrath. Sve je pokušala da ga promijeni,ali bezuspješno. Dashrath govori Shambuu da je on,Shambu jako srećan što ima Kanak za ženu. Potom mu kaže da pomogne Shalini da izgubi na kilima da bi njena vjeridba bila ugovorena. Kanak ga upita da pije čaj polako.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site