Ishq Ka Rang Safed (14. ep.) 25. 08.2015. - Dhaani dolazi u Dashrathovu kuću!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (14. ep.) 25. 08.2015. – Dhaani dolazi u Dashrathovu kuću!

By  | 

BeFunky Collage

Ishq Ka Rang Safed (14. ep.) 25. 08.2015. – Dhaani dolazi u Dashrathovu kuću!
Epizoda počinje sa Nani koja govori: ” Ne možeš nam ovo učiniti,Lala ji.” Raj Lakshmi mu se suprostavlja. Dulaari i Dhaani ga preklinju. Badi Amma mu govori da ne može tražiti od njih da napuste Ashram jer su tu živjele mnogo godina. Lala je upita da li mu to prijeti,upozorava ih da napuste Ashram u naredenih sedam dana. Badi Amma mu govori da će se boriti na sudu. Potom povede Dhaani sa sobom,da upoznaju advokata. Advokat im traži 7 000 rupija kao naknadu. Dhaani i Badi Amma su šokirane,pokušaju se nagoditi. Advokat potom veli da mora da dobije nalog za obavještenje koje im je stiglo. Tripurari daje Viplavu sat. Viplav ga stavlja i govori o pravima žena u Americi. Veli da moraju biti širokoumne,mlađe generacije. Veli da ga zovu ‘Vips’.
Badi Amma stiže u Ashram. Govori svima da moraju prodati sve što imaju . Svako gleda u svoj minimalan nakit. Dulaari govori Badi Ammi da bude snažna ,boriće se za svoj Ashram. Suwarna veli da je nakon smrti svog muža,njena svekrva  izbacila iz kuće,a brat je tu doveo. Raj Laksmi joj govori da će pobjeći iz Ashrama ,govori da je Tripurari tu za nju,Suwarnu. Suwarna pokušava dati svoje minđuše,ali je Raj Lakshmi zaustavi. Viplav je sa Shambuom,Kanak i Dadi. Upita gdje je Dada ji. Badi Amma kupi dragocjenosti od udovica ,govori da ne mogu dati čak ni 2 000 rupija. Dhaani veli da trebaju napraviti nešto do večeri,da bi zaradile 5 000 rupija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site