Ishq Ka Rang Safed (160. ep.) 10.02.2016. – Tania se vratila! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (160. ep.) 10.02.2016. – Tania se vratila!

By  | 

3

Viplav veli da je Dhaani promijenila njegov život. Zove Dhaani i njen telefon zvoni. Dhaani se izvinjava svešteniku. Kanak je pita da ugasi telefon tokom molitve. Dhaani klimne glavom i odbije poziv. Viplav prokomentariše da je ta djevojka uvijek zauzeta molitvama. Tania ga pita da li misli da ga ignoriše,Viplav negira. Dhaani se moli Bogu da joj da snage da pobjedi Kananiku snagu. Kanak je pita da donese ‘prasad’ jer ‘aarti’ počinje. Sveštenik je pita da donese “bhog/hranu kao ponudu Bogu”. Dhaani donese. Kanak je pita gdje je ‘prasad’. Dhaani veli da je samo ovoliko napravila. Kanak je pita da napravi još jer će mnogi ljudi doći i otići nakon uzimanja ‘prasadi’. Dhaani ode da napravi još. Sveštenik obavlja arti i pita ih da uzmiu prasad. Kanak pita Dhaani da podjeli prasad. Dhaani joj daje (prasad). Viplav govori Tanii i drugima da sjednu u auto,on će se pozadraviti sa Dadi. Sushma ga pita da se brine o Dhaani. Kanak pita Dhaani da li je u žurbi,neka ide i spava. Potom kaže “Jai ho Mata ji,dala si mi uspjeh.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Tania šalje leteći poljubac Viplavu i kaže da je uživala plešući sa njim. Dhaani sjedne pored njega prije nego to Tania uspije. Kanak je ljuta vidjevši da nema Dhaani,razmišlja da je ona otišla da vidi Viplava. Razmišlja da je izgrdi čim se vrati.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  20 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site