Ishq Ka Rang Safed (18. ep.) 29.08.2015. - Posljednja nada udovica je izgubljena?

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (18. ep.) 29.08.2015. – Posljednja nada udovica je izgubljena?

By  | 

BeFunky Collage

Ishq Ka Rang Safed (18. ep.) 29.08.2015. – Posljednja nada udovica je izgubljena?
Epizoda počinje sa Dulaari koja tješi Badi Ammu,govori joj da ovaj Ravi Bajpayee može biti neko drugi,a ne onaj koji nije mislio na nju i izbacio je iz svog života. Dhaani dolazi,govori da je razgovarala sa advokatom i da je on rekao da mu pošalju neke važne stvari. Badi Amma govori da bi trebali napraviti listu i pokazati je Vidhi. Kašlje,Dulaari joj daje vodu. Dhaani joj kaže da se ona odmori,a ona,Dhaani će poslati papire. Badi Amma joj govori da povede Suwarnu. Didi dolazi i govori da je vidjela Raj Lakshmi i Suwarnu kako idu negdje. Badi Amma se zabrine.
Kanak donosi đalebi-je Dashrathu. Pita ga da ih proba. On oproba i pohvali đalebi-je koje je ona napravila. Kanak se srećna. A potom mu kaže da je uzrujana zbog toga što on krije nešto od nje. Pita ga zašto krije stvari od nje. Dashrath veli da do sada ništa nije krio. Kanak upita za kupovinu Ashrama od Lale. Dashrath je upita ko joj je to rekao. Veli da je nije želio uznemiravati,zato joj nije rekao. Kanak veli da je i mislila da je to razlog. Kupio je tu zemlju da izgradi bolnicu za njega. Dashrath dobije ideju ,veli da će izgraditi tu bolnicu,na toj zemlji. Kanak veli da je on genijalan. Dashrath joj kaže da je ona,jer mu je dala tu ideju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  58 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site