Ishq Ka Rang Safed (18. ep.) 29.08.2015. - Posljednja nada udovica je izgubljena?

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (18. ep.) 29.08.2015. – Posljednja nada udovica je izgubljena?

By  | 

BeFunky Collage 2

Dhaani skuplja račune ,pokazuje ih Badi Ammi. Badi Amma joj kaže da popriča sa advokatom. Dhaani govori da ne želi da ga zove,rekao joj je da pošalje papire mejlom. Badi Amma provjerava,govori da je adresa jako mala. Opet joj kaže da popriča sa advokatom. Ovaj put se Dhaani složi.
Raj govori Viplavu da ga Banaras ponovo zove,izgovor je sada Tania. Viplav dobija Dhaanin poziv,ona mu se izvinjava. On je upita da li mu je poslala papire. Dhaani ga upita o adresi. Viplav joj govori da je to njegova i-mejl adresa,nek ode u ‘Cyber café (Mjesto gdje može koristiti internet ,obično uz naknadu. Koriste ga da bi mogli komunicirati sa rodbinom preko interneta,mejlom ili preko ‘instant messengera.) ‘ da mu pošalje te papire. Dhaani se složi. Suwarna veli da sad trebaju pronaći ‘cyber café’ . Viplav razmšlja da je ona,Dhaani čudna. One pronalaze ‘cyber café’ i uđu unutra. Dhaani upita vlasnika da pošalje te papire. On veli da to košta 40 rupija po satu. Raj Lakshmi se svađa. One sjedaju za računar,pitaju se šta da rade. Viplav čeka i-mejl.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  58 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site