Ishq Ka Rang Safed (188. ep.) 14.03.2016. - Dhaani saznaje da je Raja Shalinin budući muž! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (188. ep.) 14.03.2016. – Dhaani saznaje da je Raja Shalinin budući muž!

By  | 

capture-20160314-153627

Epizoda počinje sa Viplavom koji pleše sa Shalini,Sushmom,Rajinom majkom ,Rajom i Mami na pjesmu ‘ London Thumakda’. Sushma mu signalizira da Dasharath dolazi,ali na njihovo iznenađenje Dasharath počne plesati sa Sushmom. Viplav pleše sa Shalini i Rajom. Upravo tada umjetnik za crteže dolazi noseći crtež sa Dhaaniinim likom,ide ka Viplavu. Ali upravo tada se sudari sa Kanak koji nosi mehendi u ruci i crtež je uništen jer mehendi padne na njega. Svi gledaju u uništen crtež. Viplav prokomentariše: ” Znači,to je bio crtež.” Nakon što mu ovaj potvrdi,Viplav se razočarano uhvati za glavu.
Raj Lakshmi govori Badi Ammi da trebaju plesati na ovako veselu priliku. Dhaani se postiđeno smiješi i sjeda noseći crveni sari. Viplav gleda u Dhaaniinu sliku na telefonu,Raja ga vidi da ovaj gleda zaljubljeno Dhaaniinu sliku i priča sa njom.  Raj Lakshmi pjeva i pleše na ‘ Banno Rani’ pjesmu. Svi su srećni,Raj Lakshmi pada na Dhaani i njen sari se iscijepa. Dulaari drami da je to loš znak,nešto će se desiti. Badi Amma veli da su se stvari promijenile,neka promijeni staro razmišljanje. Kanak pokazuje Shalininu vjenčanicu Mami ,srećna je. Sushma zove sluge. Viplav veli da je on tu. Sushma ga upita da iscijepa kurtu (tradicionalno odijelo) kao dio rituala/običaja. Rajina majka nanosi Raji haldi i  govori da će dobiti novac,poštovanje i sve ostalo njegovim vjenčanjem. Viplav govori Raji da će on obaviti njegov ritual cijepanja odijeće. Raja mu odgovori da ne želi da taj ritual bude obavljen. Viplav ga gleda,a onda ga upita zašto ne želi taj ritual. Rajina majka ga pokušava ubjediti. Sushma veli da je to ritual. Viplav veli da će mu donijeti bolju kurtu od te i pocijepa je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site