Dhaani zaustavlja Shalinino i Rajino vjenčanje!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (189. ep.) 15.03.2016. – Dhaani zaustavlja Shalinino i Rajino vjenčanje!

By  | 

capture-20160315-161456

Ishq Ka Rang Safed (189. ep.) 15.03.2016. – Dhaani zaustavlja Shalinino i Rajino vjenčanje!
Epizoda počinje sa Kanak koja grdi Shalini jer joj je nešto sa vjenčanicom i Rajinom majkom koja hvali Shalini,govori joj da izgleda lijepo šta god da obuče. Shalini se smije,polaskana je. Raja vidi da Viplav dolazi te odglumi da je pao i slomio telefon. Glumi da je sve bilo slučajno. Viplav ga pita da se ne brine o telefonu,neka se spremi za svoje vjenčanje. Raja ode. Viplav razmišlja kako će sada pokazati Dhaani vjenčanje. Pomisli da Dhaani treba doći tu. Dhaani pokušava razgovarati sa njim,vidi da je poziv prekinut. Razmišlja da nekako zaustavi to vjenčanje. Kanak priča sa Rajinom majkom,pita je za muža. Ova laže da je on zauzet nekim poslom,upravlja biznisom. Dhaani pokušava izaći iz Ashrama ,ali vidi da su vrata  zaključana. Kuca na vrata pitajući nekoga da ih otvori.
Rajina majka i Mami dolaze kod Raje koji je sa Viplavom. Njegova majka veli da se mladoženja duže sprema od mlade. Viplav veli da su se svi počeli znojiti zbog pomisli o vjenčanju. Ode. Raja informiše majku i Mami da je Suman vidjela njegovo lice preko Viplavovog telefona. Veli da moraju nešto učiniti inače će njihova tajna izaći na vidjelo. Majka ga pita da je pusti da razmisli. Dhaani razmišlja o Rajinom psihotičnom ponašanju,mora nekako otići i zaustaviti vjenčanje. Pokušava dobiti Viplava na telefon,ali ne uspjeva. Rajina majka govori Mami da ode do policijske stanice i učini da Suman bude uhapšena iz Ashrama.  Potom upita Raju da ne brine i neka brzo oženi Shalini. Veli da će ona upravljati svima tu. Dhaani se pokušava popeti preko zida uz pomoć stola. Rajina majka dovodi Raju i sjeda ga kraj Shalini. Mami stiže u policijsku stanicu i govori inspektoru da su našli ubicu njenog nećaka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site