Dhaani je uhapšena,Raja odbija da oženi Shalini!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (190. ep.) 16.03.2016. – Dhaani je uhapšena,Raja odbija da oženi Shalini!

By  | 

BeFunky Collage

Dhaani je uhapšena,Raja odbija da oženi Shalini!
Epizoda počinje sa Dhaani koja odveže čvor Shalinine marame sa Rajinim šalom tj. gathbandhan. Kanak je pita da li je poludjela,kako se usuđuje da to odveže. Dhaani govori da je dobro postupila,Raja je jako jeftin i zato on ne može oženiti Shalini. Doda da mu je porodica još jeftinija od njega. Mami pita Dhaani kako može govoriti loše o Raji,Dasharath je pita da ode odatle. Viplav je upita da li želi nešto da kaže,da li zna nešto o njima (Raji i porodici). Rajina majka se ubaci,veli da ih ona zna dobro,baš kao što i onu nju dobro znaju. Pita je kome govori da je jeftin,ovo su i očekivali od nje. Viplav pita Dhaani da govori. Rajina majka nastavlja da je ona Suman, bila je udata za njenog sina,ali ga je onda ubila i pobjegla,a sad njih optužuje da su jefitini. Viplav pita šta to govori. Raja se ubaci: ” Samo minut,Viplav. Zašto je zoveš Dhaani? Ona je Suman. Nije tvoj budući životni partner već moja snaha,koja je ubila mog brata. Ona je ubica Suman o kojoj sam ti govorio. ” Rajina majka se nadoveže da je ona pobjegla prije godinu dana,tražili su je godinu dana. Viplav im govori da griješe,doda: ” Ona ne može biti Suman,to je moja Dhaani.” Kanak je iziritirana i ljuta. Raja pita Viplava da sam pita Suman. Viplav upita Dhaani da razjasni. Dhaani porogovori: ” Istina je da sam Suman i njegov stariji brat bio je moj muž” i time šokira Viplava. Dhaani nastavi: ” Istina je da sam bila njihova snaha i takođe je istina da sam pobjegla nakon smrti mog muža. Nakon vjenčanja ,promijenili su moje ime u Suman,ostalo je sve laž. Zaustavila sam ovo vjenčanje jer znam njihovu istinu. Njihov stariji sin bio je jeftin čovjek i loše se ophodio prema meni.” Flešbek je prikazan. Dhaani je prikazana kako je izudarana od strane muža. Kraj flešbeka. Ona doda: ” Ne želim da se isto ponovo i sa Shalu. Oni mogu učiniti sve zbog svoje sebičnosti. ”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site