Ishq Ka Rang Safed - HOLI!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (197. ep.) 24.03.2016. – HOLI!

By  | 

1934432_842152165894586_2754416861868718285_n

Ishq Ka Rang Safed – HOLI!

Ovo je muzički post. Kliknite na dugme ‘play’ da poslušate pjesmu. Nažalost,nisam uspjela pronaći  pjesmu ‘Banarasiya’ već samo njenu melodiju.
Epizoda počinje sa 2 sveštenika koji pozivaju Dasharatha u hram,vele da su čuli o Viplavovom vjenčanju sa Dhaani. Kanak,Sushma ,Shalini i Dasharath su šokirani.  Dasharath im kaže da će doći,neka oni odu. On potom glumi i plače,govori Sushmi da je njegov prestiž uništen,ništa nije ostalo. Sushma ga tješi,upravo tada Viplav dolazi kući i poželi svima srećan Holi,sav ozbiljan i bez osmijeha na licu koji je titrao na njegovom licu dok je bio u Ashramu.  Svi ga gledaju bez tračka sreće na licu kao da to nije srećna prilika.Vlada potpuno tiha i napeta atmosfera.  Dasharath se oglasi,povrijeđen Viplavovim ponašanjem,da on(Viplav)  dolazi tek sada,ako on ne cijeni vrijeme ni vrijeme neće njega takođe. Kanak složi ljutit izraz lica dok Sushma  podsjeća Viplava da nisu proslavili Holi bez njega do sada . Viplav krene sa osmijehom da malo podigne atmosferu,međutim Sushma i Dasharath su tužni i povrijeđeni,dok je Kanak ljuta.  Kanak ga potom  upita kako je ta udovica Dhaani. Sa njegovog lica nestaje i ono malo nade što je postojalo, veli da je dobro i da više nije udovica. Kanak samo demonstrativno ode. Za njom i Dasharath koji prije odlaska uputi Viplavu bolan pogled. Viplav pokuša da se obrati svojoj baki,ali i ona povrijeđena i bez riječi odlazi. A za njom i ljutita Shalini,ostavljajući Viplava samog.
Sledećeg dana,Viplav dolazi u Ashram i zauzet je pripremama proslave Holija. Dhaani dolazi u bijelom sariju. Raj Lakshmi je upita zašto nosi bijeli sari kada je sada udata. Viplav podrži Raj Lakshmi,upita Dhaani isto pitanje. Drži iza leđa boju u rukama. Raj Lakashmi i on bombarduju Dhaani pitanjima,ona naprosto ne zna kome da se okrene. Viplav odjednom baci boje iz ruke na Dhaani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site