Dhaani dolazi u Tripathi kuću kao snaha porodice!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (198. ep.) 25.03.2016. – Dhaani dolazi u Tripathi kuću kao snaha porodice!

By  | 

BeFunky Collage

Dhaani dolazi u Tripathi kuću kao snaha porodice!
Epizoda počinje sa Dhaaninim ‘Bidaai’ ritualom,tj. ritualom u kom se oprašta od svoje porodice i počinje novo poglavlje svog života kod svoje tazbine. Pozdravi se sa svojom porodicom,svi su emotivni. Krene ka autu,ali se vrati još jednom ,snažno zagrli svoju majku ,a potom i ostale. Zatim sjedne u auto. Viplav takođe zagrli Dulaari,pozdravi se sa ostalima i sjedne. Dhaani govori Viplavu da osjeća da bi trebali zaustaviti svirače ,ako odu kući sa njima,porodica će se osjećati loše jer je Shalinino vjenčanje prekinuto i tužni su zbog toga. Viplav se složi sa njom,podrži njen prijedlog. Raj izađe i plati sviračima. Dulaari još jednom emotivno nasloni svoje ruke na prozor,da još jednom vidi svoje čedo koje sada odlazi zauvijek od nje. Kanak govori Dasharathu da mrzi Dhaani,a ona je postala njena snaha. Dasharath veli da razmišlja o Rajinim riječima da Dhaani nije mogla ostati sa mužem,kako će sa Viplavom ili njegovom porodicom. Doda da im je Raja pomogao u hramu iako nema vezu sa njima,dok njegov vlastiti unuk uništava njegovu reputaciju. Kaže da je to čudna dilema. Upravo tada Dhaani i Viplav dolaze u autu. Silaze držeći se za ruku. Kanak i Dasharath su ljuti. Viplav govori Pankaju i Raju da će on obaviti pripreme i doći. Upravo tada vide da Kanak dolazi. Dasharath i Sushma takođe dođu tu. Viplav govori da zna da su svi uznemireni i ljuti zbog njega,ali čuo je da roditelji,bake i djedovi zaboravljaju sve zbog sreće svoje djece. Doda da je Dhaani postala snaha Tripathi porodice,pita ih da je dočekaju. Kanak je nazove sebičnom i doda da neće nikada prihvatiti Dhaani. Viplav je zamoli da prihvati Dhaani jer je ona sada njegova žena. Kanak se složi,veli da će prihvatiti snahu jer je on pitao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site