Dhaani dolazi u Tripathi kuću kao snaha porodice!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (198. ep.) 25.03.2016. – Dhaani dolazi u Tripathi kuću kao snaha porodice!

By  | 

BeFunky Collage 2

Viplav i Dhaani se nasmiju. On veli da ne može da vjeruje,sav je srećan. Međutim,ti osmijesi brzo nestaju kada ugledaju Kanak koja donosi ugalj umjesto crvene boje. Prosipa ga po podu i pita Dhaani da zakorači na gorući ugalj i uđe unutra. Kaže da je Tripathi porodica pozdravlja tj. želi joj dobrodošlicu. Obrati se Viplavu,veli da ta snaha ne korača po uglju,trebaju je pozdraviti samo na ovaj način jer je došla da im produbi rane. Nastavi da ona ne može biti njihova snaha. Dhaani bi da nešto kaže,ali joj Kanak odbrusi da ne priča sa njom,nema to pravo. Dhaani je pita za jednu šansu. Kanak je upozori da ako zakorači u tu kuću,ona (Kanak) će je zapaliti kao taj ugalj,neka ode odatle. Dhaani i Viplav se gledaju uznemireni i tužni.
Dulaari se boji Kanakine reakcije,pita se da li će prihvatiti njenu kćerku ili ne. Sita Maayi je pita da se prestane brinuti za Dhaani,Viplav će je čuvati jer je mnogo voli.Ovamo,Dhaani govori Viplavu da neće ići nigdje,to je njihova kuća. Nastavi da su povrijedili porodicu tajnim vjenčanjem. Možda će sve biti u redu ako tu ostanu. Viplav je upozori da ona ne zna njegovu majku. Dhaani odlučno kaže da je donijela odluku da osvoji njihova srca,sigurna je da će u tome uspjeti. Viplav veli da je jako srećan što je dobio nju kao ženu,doda da je bio zabrinut za nju. A sada kada ona pokazuje svoju snagu,on nema razloga da brine. Kaže joj da zove Kanak majkom,ući će u kuću. Kanak pita Dasharatha da kaže Viplavu da odvede Dhaani i ode sa njom,jer ona ne može gledati Dhaaniino lice. Sushma pita Kanak da prihvati Dhaani zbog Viplavovog dobra. Kanak je odlučna: ” Nikada! Nikada je neću prihvatiti.” Sushma je upozori da ako ne prihvati Dhaani,izgubiće svog sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site