Dhaani dolazi u Tripathi kuću kao snaha porodice!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (198. ep.) 25.03.2016. – Dhaani dolazi u Tripathi kuću kao snaha porodice!

By  | 

BeFunky Collage 3

Viplav skloni ugalj sa strane i pita Dhaani da se ne pomjeri jer će donijeti posudu. Veli da je snaha Lakshmi (boginja) kuće. Donosi neku posudu i stavlja pred Dhaani. Sushma donosi ‘aarti’ i pravu posudu. Viplav je emotivan,od sreće zaplače jer se pojavila njegova Dadi,njegova princeza koja ih je podržala i pružila podršku kad su im svi okrenuli leđa. Iza nje stoji Dasharath. Sushma uradi Viplavu i Dhaani ‘aarti’ kao dobrodošlicu u kuću nakon vjenčanja. Viplav govori Dhaani da Dadi razumije njegovu ljubav. Sushma je pita da uđe u kuću oborivši posudu i da zakorači u obojenu vodu. ‘Ishq Ishq Rang Rang’ svira u pozadini. Dhaani nogom obori posudu i zakorači u crvenu boju ,ostavljajući tragove stopala. Sushma je upita da ostavi otiske ruka na zid. Dhaani obavlja ritual nasmijana. Viplav se takođe smije. Svi su emotivni.
Najava: Dasharath blagoslovi Dhaani i veli da će pokušati uvjeriti Kanak. Takođe zagrli Viplava. Kanak to iz prikrajka posmatra. Dhaani razmišlja da je dobila Dadine i Dada ji -eve blagoslove,pola bitke je osvojeno,sigurna je da će osvojiti i Kanak. Kasnije,Kanak smišlja zavjeru protiv Dhaani. Dhaani i Vipav dijele neke intimne trenutke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site