Ishq Ka Rang Safed - Shalini i Raja su vjenčani!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (206. ep.) 02.04.2016. – Shalini i Raja su vjenčani!

By  | 

BeFunky Collage

Shalini i Raja su vjenčani!
Epizoda počinje sa Rajom,Sulakshanom i Mami koji dolaze u Tripathi kuću. Kanak govori Dasharathu da su došli. Sulakshana veli da napuštaju Banaras,trebaju njihovu dozvolu. Dasharath ih pozdravi. Shalini ih zaustavlja. U Ashramu,Dulaari pita Viplava da sjedne i da li ga Dhaani uznemirava. Viplav veli vrlo malo. Raj Lakshmi donosi čaj i on pada na Viplavovu odjeću. Dulaari ga pita da opere ruke,ona će za to vrijeme donijeti drugi čaj. Dhaani je tužna,Viplav je upita šta se dogodilo,zašto stoji tako povučeno. Dhaani govori da osjeća da će se nešto loše dogoditi. Viplav veli da će ona ostati tu nekoliko dana bez njega,zato je tužna,neka ne folira sada. Ode oprati ruke. Dhaani i dalje razmišlja da je nešto pogrešno. U Triprathi kući,Shalini govori porodici da je prihvatila Raju kao svog muža od srca i zato je odlučila da joj Raja stavi sindur odmah sada,postaće njegova žena za čitav život. Raja je zadovoljan,govori joj da ona ima posebno mjesto u njegovom srcu,ona je djevojka iz njegovih snova. Pita je zašto donosi takvu odluku kada je porodica protiv njih. Shalini veli da ne može živjeti bez njega. Dasharath i Kanak gledaju.
Viplav pita Dhaani da ne bude tužna,ostaće on sa njom tu. Ovamo,Shalini prijeti da će isjeći vene ako se on (Raja) ne složi. Raja je pita da se ne ubije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  15 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site